Beauty Corner
รับปีใหม่ด้วยผิวสวยสุขภาพดีกับโยเกิร์ตที่มีจุลินทรีย์สุขภาพ


ปัญหาความงามคือสิ่งไม่พึงประสงค์อย่างยิ่งสำหรับสาว ๆ ทั้งเรื่องความอ้วน พุงย้วย หน้าหมอง กระทั่งปัญหาสิวที่ผลัดกันมาไม่ได้ว่างเว้น หลายคนบ่นเรื่องเดิม ๆ ตั้งแต่ต้นปียันท้ายปีแต่ก็ไม่มีอะไรดีขึ้น บางคนบอกว่า เดี๋ยวพรุ่งนี้เริ่ม เดี๋ยวเดือนถัดไปจะตั้งใจเต็มที่ ปีหน้าจะเปลี่ยนแปลงตัวเองแน่นอน แต่สุดท้ายก็ไม่ได้ทำ แท้จริงแล้วปัญหาเหล่านี้แก้ง่าย ๆ ความสวยไม่ใช่เรื่องยาก แค่ต้องปรับพฤติกรรม ไม่ผลัดวันประกันพรุ่ง แล้วเริ่มต้นจากการดูแลตัวเองในชีวิตประจำวัน อาจจะยากในช่วงแรก แต่ถ้าเราทำสิ่งใดต่อเนื่องเป็นระยะเวลาต่อเนื่องอย่างสม่ำเสมอ สิ่งนั้นจะกลายเป็นพฤติกรรมของเราไปในที่สุด ซึ่งอาจจะต้องใช้เวลาสักนิดแต่ผลที่ออกมาจะยั่งยืนและปลอดภัย ปีใหม่ก็ใกล้เข้ามาทุกที ถ้าคุณเริ่มวันนี้รับรองว่าผิวสวยสุขภาพดีรับปีใหม่อย่างแน่นอน 
    
4 วิธีง่าย ๆ ที่จะทำให้คุณสวยและมีสุขภาพดีได้อย่างยั่งยืน มีดังนี้

1. ตั้งใจดื่มน้ำให้มากขึ้น

          เราอาจจะลืมสังเกตไปว่าในแต่ละวันเราดื่มน้ำน้อยกว่าที่คิด บางคนดื่มแค่เวลาหลังมื้ออาหาร หรือประมาณวันละ 3-4 แก้วเท่านั้น ซึ่งไม่เพียงพอกับที่ร่างกายต้องการ ปกติเราจะเสียน้ำจากการปัสสาวะวันละประมาณ 1.5 ลิตร และอีกเกือบ 1 ลิตรสำหรับการหายใจและเหงื่อ ถ้าดื่มน้ำวันละ 2 ลิตร หรือ ประมาณ 8 แก้ว จะช่วยทดแทนการสูญเสียน้ำในส่วนนี้ได้ แต่สำหรับปริมาณที่ควรดื่มใน 1 วันเพื่อสุขภาพที่ดี ถ้าเป็นผู้ชายควรดื่มวันละ 3 ลิตร หรือประมาณ 13 แก้ว ส่วนผู้หญิงวันละ 2.2 ลิตร คือ ประมาณ 9 แก้ว เพราะน้ำมีประโยชน์มหาศาลมากกว่าที่คุณคิด น้ำช่วยดีทอกซ์สารพิษออกจากร่างกาย ไม่ว่าจะเป็นสารพิษจากอาหารขยะ อาหารปิ้งย่าง อาหารแคลอรี่สูงต่าง ๆ รวมทั้งพวก ชา กาแฟ น้ำอัดลม อีกทั้งยังช่วยรักษาค่าสมดุล pH ของผิว ให้อยู่ในระดับที่พอเหมาะ ช่วยบำรุงผิวที่อ่อนล้าให้เปล่งปลั่งสดใส คืนความอ่อนเยาว์ให้ใบหน้า ซึ่งการดีทอกซ์ยังช่วยลดการเกิดสิวด้วย ประโยชน์มากมายขนาดนี้ ซื้อน้ำขวดลิตรมาตั้งข้างโต๊ะแล้วฝึกกินให้หมดขวดทุกวันให้เป็นนิสัยกันดีกว่าค่ะ

2. เข้านอนเวลา 4 ทุ่ม

          ช่วงเวลานาทีทองที่แพทย์แนะนำสำหรับการเข้านอน คือ 4 ทุ่ม แต่เราเข้าใจว่าคงทำได้ไม่ง่ายนัก เพราะแต่ละคนก็มีภาระหน้าที่ที่แตกต่างกันไป กว่าจะปลดเปลื้องความรับผิดชอบได้หมดก็ปาเข้าไป 4 ทุ่มครึ่งแล้วค่ะ แต่การเข้านอนในช่วงเวลา 5 ทุ่มก็ยังจัดว่าเป็นช่วงเวลาที่เหมาะสม ขอให้ไม่เกินไปกว่าเที่ยงคืนถือเป็นใช้ได้ และควรหลับให้ได้ 6-8 ชั่วโมงต่อวัน เพราะช่วงก่อนเที่ยงคืนเป็นช่วงเวลาที่ร่างกายจะหลั่งสารเมลาโทนิน ซึ่งเป็นสารต่อต้านอนุมูลอิสระ หรือสารต่อต้านไม่ให้ร่างกายเสื่อมก่อนวัย หรือที่บางคนอาจเรียกว่า "สารต่อต้านความชรา" (Anti-aging) ก็จะไปกำจัดอนุมูลอิสระที่เกิดขึ้นในตอนกลางวัน ไม่ว่าจะเป็นผลมาจากการเผาผลาญอาหารให้เป็นพลังงาน หรืออนุมูลอิสระที่เกิดจากความเครียดและสิ่งแวดล้อมที่เป็นพิษ ก็จะถูกกำจัดออกไปด้วย การนอนให้เพียงพอจะช่วยให้ร่างกายมีเวลาซ่อมแซมส่วนที่สึกหรอมากขึ้น มีระบบเผาผลาญที่ดี ร่างกายผลิตโกรทฮอร์โมนได้เต็มที่ซึ่งช่วยให้ผิวเด้งเต่งตึง หน้าใสอ่อนเยาว์ นอกจากนี้ตับ ไต ลำไส้ ที่ช่วยในเรื่องการขับสารพิษจะทำงานได้ดีขึ้นตอนที่เราหลับ ซึ่งส่งผลดีต่อผิวพรรณและสุขภาพแน่นอน 

3. ควบคุมน้ำตาล

          เวลาทำงานเครียด เรารู้ว่าร่างกายคุณต้องการน้ำตาล แต่รู้หรือไม่ว่าน้ำตาลที่เรากินเข้าไปจะถูกย่อยสลายเป็นกลูโคส ร่างกายจะใช้กลูโคสในการเผาผลาญเพื่อเป็นพลังงาน หากมีกลูโคสเหลือ ร่างกายจะเปลี่ยนเป็นไกลโครเจนแล้วสะสมไว้ที่ตับและกล้ามเนื้อ แต่ถ้ายังเหลืออีกกลูโคสจะถูกเปลี่ยนเป็นไขมันสะสมเอาไว้ในร่างกาย ซึ่งส่วนมากจะไปอยู่ในส่วนที่มีการเคลื่อนไหวน้อยที่สุด เช่น หน้าท้อง สะโพก และต้นขา เห็นที่มาของสัดส่วนที่เรียกว่า "เกิน" หรือยังคะ น้ำตาลที่มากไปคือที่มาของความอ้วนที่แท้จริง ซึ่งเป็นผลต่อเนื่องทำให้เกิดโรคความดันเลือดสูง โรคเบาหวาน โรคหัวใจ และอื่น ๆ อีกมากมาย วิธีการควบคุมน้ำตาลที่ดีคือ ให้เลือกทานอาหารที่มีน้ำตาลน้อยหรือไม่มีน้ำตาล หรือพยายามเลือกอาหารที่มีรสหวานด้วยน้ำตาลธรรมชาติ เช่น ผลไม้ต่าง ๆ มันหวาน ข้าวโพด เป็นต้น และพยายามลดน้ำหวานต่าง ๆ หรือ น้ำตาลที่จงใจใส่เข้าเพิ่ม ไม่ว่าเราจะใส่เองในก๋วยเตี๋ยวเครื่องปรุงต่าง ๆ เป็นต้น

4. กินโยเกิร์ตเพื่อสุขภาพ

          การทานโยเกิร์ตเป็นประจำเป็นหนึ่งในวิธีการดูแลสุขภาพ ที่เริ่มมาจากการดูแลลำไส้ ซึ่งจะสามารถช่วยส่งเสริมภูมิคุ้มกัน ช่วยให้ระบบขับถ่ายเป็นปกติ ทำให้ไม่มีของเสียสะสมในร่างกาย ส่งผลให้หน้าท้องแบนราบพุงไม่ป่อง ผิวพรรณก็จะดีตามไปด้วย  เพราะในโยเกิร์ตมีจุลินทรีย์ที่ดีต่อสุขภาพ ซึ่งช่วยสร้างสมดุลในลำไส้ ช่วยกำจัดจุลินทรีย์ที่ไม่ดี และช่วยป้องกันโรคในระบบทางเดินอาหารได้และยังช่วยลดความเสี่ยงต่อการเป็นโรคมะเร็งลำไส้ได้อีกด้วย ปัจจุบันมีโยเกิร์ตมากมายหลายชนิดวางขายในท้องตลาด ทั้งแบบถ้วย แบบเนื้อเหลว แบบเนื้อแน่น หรือแบบขวด โดยชนชาติที่นิยมการทานโยเกิร์ตอย่างบัลแกเรีย หรือในเอเชียอย่างประเทศญี่ปุ่น ซึ่งถือว่าบริโภคโยเกิร์ตเป็นจำนวนมากถึง 20 กก.ต่อคนต่อปี และพบว่าเป็น 2 ชนชาติที่มีสุขภาพดีและมีอายุยืนยาว โดยชาวบัลแกเรียและชาวญี่ปุ่นนิยมทานโยเกิร์ตธรรมชาติ มีรสหวานน้อยอย่างสายพันธ์ LB81 ช่วยปรับสมดุลในลำไส้  ช่วยให้ขับถ่ายเป็นปกติ ห่างไกลจากโรคท้องผูก ทำให้ไม่มีของเสียสะสมในร่างกาย ส่งผลให้รูปร่างและผิวพรรณสดใสอีกทั้งยังช่วยส่งเสริมสุขภาพ ทำให้ร่างกายแข็งแรง ลดความเสี่ยงต่อการเป็นโรคในระบบทางเดินอาหารต่าง ๆ รวมไปถึงมะเร็งลำไส้ใหญ่ได้อีกด้วย
เครดิต กระปุกดอทคอม


 
นำเสนอข่าวโดย : Kittisuda .,
แหล่งที่มาข่าวโดย : สยามทาวน์ยูเอส

แสดงความคิดเห็น

Name :
 
Detail :
  • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 52

Thank you a lot for providing individuals with a very breathtaking opportunity to read from this site. It is always so sweet and full of fun for me and my office mates to search your web site no less than 3 times per week to learn the new items you have. And lastly, I'm so certainly astounded considering the excellent knowledge you serve. Selected 4 facts in this posting are in truth the most efficient I've ever had.

 • ¼ÙéÊè§: nike air max 2018
 • 110.89.40.60 Jan 09, 2020 @03:06 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 51

A lot of thanks for your entire hard work on this site. Kate delights in conducting research and it's really simple to grasp why. Many of us know all relating to the powerful form you present priceless items on this web blog and inspire participation from people about this point while our own girl is without a doubt starting to learn a whole lot. Take advantage of the remaining portion of the new year. You're the one conducting a very good job.

 • ¼ÙéÊè§: nike vapormax
 • 110.89.40.60 Jan 06, 2020 @10:39 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 50

Thank you for all your work on this web page. Betty delights in working on investigations and it's simple to grasp why. I notice all regarding the powerful form you produce valuable things on this web blog and as well as cause contribution from other people about this idea and our favorite daughter is undoubtedly becoming educated a lot of things. Enjoy the remaining portion of the year. Your carrying out a really great job.

 • ¼ÙéÊè§: kobe 9
 • 27.153.183.167 Jan 02, 2020 @02:07 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 49

I'm just commenting to let you be aware of of the outstanding discovery our child went through viewing yuor web blog. She noticed too many pieces, most notably what it's like to possess an ideal helping character to get other people without hassle comprehend certain grueling matters. You really did more than readers' expected results. Many thanks for rendering the practical, trustworthy, educational and even cool tips on your topic to Lizeth.

 • ¼ÙéÊè§: kyrie shoes
 • 27.153.183.167 Dec 30, 2019 @09:07 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 48

I just wanted to compose a small note so as to thank you for those fantastic steps you are posting here. My extensive internet look up has at the end of the day been rewarded with sensible information to talk about with my close friends. I 'd claim that we visitors are extremely lucky to exist in a fantastic place with very many special people with very beneficial tactics. I feel somewhat privileged to have come across your website and look forward to really more entertaining moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 • ¼ÙéÊè§: coach bags
 • 27.153.182.97 Dec 26, 2019 @10:03 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 47

I must point out my admiration for your generosity supporting men and women who absolutely need guidance on in this field. Your personal dedication to getting the message around appears to be wonderfully advantageous and has regularly allowed people much like me to get to their objectives. The important guidelines implies a whole lot a person like me and much more to my office workers. Thanks a lot; from all of us.

 • ¼ÙéÊè§: goyard handbags
 • 27.153.181.185 Dec 21, 2019 @09:22 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 46

A lot of thanks for your whole labor on this site. Betty enjoys getting into internet research and it is simple to grasp why. Most of us notice all relating to the dynamic ways you create helpful suggestions via your web blog and therefore encourage contribution from some other people about this idea so our own princess is always understanding a great deal. Enjoy the rest of the new year. You have been conducting a tremendous job.

 • ¼ÙéÊè§: golden goose outlet
 • 27.153.181.185 Dec 17, 2019 @12:23 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 45

After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!

 • ¼ÙéÊè§: jordan shoes
 • 117.26.241.88 Dec 01, 2019 @07:18 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 44

This is the correct blog for anyone who wants to find out about this topic. You notice so much its virtually laborious to argue with you (not that I actually would need匟aHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

 • ¼ÙéÊè§: yeezy boost 350 v2
 • 117.26.241.88 Nov 28, 2019 @10:45 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 43

There are some attention-grabbing cut-off dates in this article but I don抰 know if I see all of them middle to heart. There's some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as properly

 • ¼ÙéÊè§: converse shoes
 • 27.153.202.192 Nov 24, 2019 @11:28 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 42

After I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you may remove me from that service? Thanks!

 • ¼ÙéÊè§: yeezy boost 350
 • 27.153.202.192 Nov 21, 2019 @06:09 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 41

Howdy! I simply want to give an enormous thumbs up for the good info you will have right here on this post. I will likely be coming back to your weblog for more soon.

 • ¼ÙéÊè§: lebron 17 shoes
 • 117.26.240.101 Nov 18, 2019 @05:56 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 40

There are definitely a number of particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to convey up. I provide the ideas above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you bring up the place the most important factor will be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, but I'm certain that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of just a second抯 pleasure, for the rest of their lives.

 • ¼ÙéÊè§: kd 12
 • 117.26.240.101 Nov 15, 2019 @12:25 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 39

Thanks pal. It has been interesting reading
Russell And Bromley sale http://www.eccoshoesalesoutletstore.com

 • ¼ÙéÊè§: Russell And Bromley sale
 • 207.244.117.182 Mar 10, 2019 @10:46 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 38

There are some attention-grabbing points in time on this article however I don't know if I see all of them heart to heart. There may be some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as effectively
Louis Vuitton Shoes http://www.handbagslouisvuittonline.store

 • ¼ÙéÊè§: Louis Vuitton Shoes
 • 207.244.117.184 Mar 10, 2019 @03:37 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 37

Thank you for such an informative web publication. Where else could anyone get that kind of information written in such an incite full way? I have a project that I am just now working on, and I have been looking for such info.
Russell And Bromley bags http://www.russellsandbromley.com

 • ¼ÙéÊè§: Russell And Bromley bags
 • 107.174.226.201 Mar 09, 2019 @09:12 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 35

I agree, thanks for sharing this..
russell and bromley boots http://www.eastarshoes.com

 • ¼ÙéÊè§: russell and bromley boots
 • 173.234.100.240 Mar 09, 2019 @08:05 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 33

great post. Neer knew this, appreciate it for letting me know. I found this similiar one here
vivienne westwood online shop, vivienne westwood wiki http://www.vivivennewestwoodshop.com

 • ¼ÙéÊè§: vivienne westwood online shop, vivienne westwood w
 • 207.244.117.184 Mar 08, 2019 @08:27 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 32

Just looking at your article on my new Garmin Phone , and I wanted to check if it would let me comment or if it was going to me go to a pc to do that. Ill check back later to see if it worked.
Beach Bunny Triangle http://www.beachbunnye.com

 • ¼ÙéÊè§: Beach Bunny Triangle
 • 192.3.143.249 Mar 08, 2019 @07:18 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 31

Hi, I saw a 3 of your attention-grabbing posted posts and wished to ask if you happen to can be concerned about reciprocal pages? Staff have weblog about alexis texas ass! Anyway, in my language, there are not much good source like this.
Giuseppe Zanotti shoes http://www.giuseppezanoitti.com

 • ¼ÙéÊè§: Giuseppe Zanotti shoes
 • 204.44.77.179 Mar 08, 2019 @10:36 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 30

I honestly did not think this situation that way. I feel that there is a point in this. Happy to be able to play a part. Wish you luck.
Wholesale Handbags http://www.bagslouisvuitton.top

 • ¼ÙéÊè§: Wholesale Handbags
 • 173.234.100.125 Mar 08, 2019 @05:49 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 29

I am impressed, I must say. Really seldom do I discovered a blog thats both informative and entertaining, and let me tell you, youve hit the nail on the head. Your post is outstanding; the matter is something that not many people are talking intelligently about. I am really happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.
parka http://www.parajumperjacketoutlets.com

 • ¼ÙéÊè§: parka
 • 206.41.179.225 Mar 08, 2019 @12:44 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 26

I really enjoy this theme youve got going on on your internet site. What is the name of the theme by the way? I was thinking of using this style for the web site I am going to construct for my class project.
Coast Evening Dresses http://www.coast-estore.com

 • ¼ÙéÊè§: Coast Evening Dresses
 • 173.234.100.41 Mar 07, 2019 @05:07 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 25

Starting a content kind of like this one forced me to do some research and I found your post to be quite helpful. My post is centered around the idea of knowledge, fun and sharing. I wish you respectable luck with your web page in the future and you can be sure I'll be following it.
Parajumpers Gobi http://www.parajumper.store

 • ¼ÙéÊè§: Parajumpers Gobi
 • 204.44.77.179 Mar 07, 2019 @02:34 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 24

Im curious if you ever have problems with what people post? Recently it seems to have become an epidemic, except that recently it seems to have become better. Do you agree?
Malone Souliers UK http://www.karenmilleneoutlets.com

 • ¼ÙéÊè§: Malone Souliers UK
 • 107.174.226.201 Mar 06, 2019 @07:00 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 22

hmm.. Very thorough post. I have found myself directed here before from aol search and undoubtedly will find myself here again. I just thought Id take a minute out of my day to express. As a website owner myself I know that is is nice to get some feedback on your works sometimes. Anyway, Im sure Ill end
Louis Vuitton Backpack http://www.jack-wolfskine.com

 • ¼ÙéÊè§: Louis Vuitton Backpack
 • 207.244.117.182 Mar 06, 2019 @09:24 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 21

Youre so right. Im there with you. Your weblog is certainly worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive obtained a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You absolutely put it in perspective for me.
parajumpers parka http://www.parajumpersejacketoutlet.com

 • ¼ÙéÊè§: parajumpers parka
 • 104.160.11.20 Mar 06, 2019 @12:06 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 19

oh cool, this information is really useful and definately is comment worthy! hehe. I'll see if I can try to use some of this information for my own blog. Thanks!
Malone Souliers Shoes http://www.russellandbromleyuk.com

 • ¼ÙéÊè§: Malone Souliers Shoes
 • 23.95.81.55 Mar 05, 2019 @02:01 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 18

continue with the the nice work on the site. Do like it! :p Could use some more frequent updates, but im sure that you got better or other things to do like we all have to do unfortunately.
Herve Leger http://www.hervelegerbcbgsale.com

 • ¼ÙéÊè§: Herve Leger
 • 192.3.143.249 Mar 05, 2019 @10:33 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 17

Not much of reader but your article kept me interested enough to finish
Parajumpers Italy http://www.parajumperseoutlet.com

 • ¼ÙéÊè§: Parajumpers Italy
 • 192.3.143.249 Mar 05, 2019 @04:23 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 14

REPLY;The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future itll do even better in those areas, but for now its a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPods strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.
Russell And Bromley uk http://www.russellbromley.shop

 • ¼ÙéÊè§: Russell And Bromley uk
 • 173.234.100.102 Mar 04, 2019 @08:41 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 12

You cannot escape the responsibility of tomorrow by evading it today. -Abraham Lincoln
Prada shoes http://www.pradae.store

 • ¼ÙéÊè§: Prada shoes
 • 206.41.179.225 Mar 03, 2019 @10:12 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 11

Thank you for another essential article. Where else could anyone get that kind of information in such a complete way of writing? I have a presentation incoming week, and I am on the lookout for such information.
bcbg cocktail dresses http://www.bcbgmaxazriae.com

 • ¼ÙéÊè§: bcbg cocktail dresses
 • 173.234.100.86 Mar 03, 2019 @08:33 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 9

I have to say that I slightly disagree, but no biggie.
Herve Leger skirts http://www.bcbgdressesaleoutlet.com

 • ¼ÙéÊè§: Herve Leger skirts
 • 172.245.60.236 Mar 03, 2019 @08:19 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 8

By that I mean start targeting a higher end clientele.
karen millen outlet http://www.karenmillien.com

 • ¼ÙéÊè§: karen millen outlet
 • 23.95.81.55 Mar 03, 2019 @03:03 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 7

Strange, your page shows up with a yellow hue to it, what color is the main color on your site?
parajumpers sale http://www.parajumperpjsoutlets.com

 • ¼ÙéÊè§: parajumpers sale
 • 173.234.100.240 Mar 02, 2019 @05:24 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 6

Many thanks for discussing this great content material on your website. I noticed it on google. I may check to come back if you publish much more aricles.
Malone Souliers UK http://www.russellandbromleyuk.com

 • ¼ÙéÊè§: Malone Souliers UK
 • 207.244.117.181 Mar 02, 2019 @07:35 AM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 5

taw suede fargue hammerste prentace hark debility indio Olive
Parajumpers denali http://www.parajumpersjacketsale.com

 • ¼ÙéÊè§: Parajumpers denali
 • 206.41.179.166 Mar 01, 2019 @09:46 PM
 • ¤ÇÒÁ¤Ô´àËç¹·Õè : 3

scatter icelandic tomo elje soldiery faucet hadda soldiers unfounded
Berluti Shop http://www.berlutishoesoutlet.com

 • ¼ÙéÊè§: Berluti Shop
 • 107.174.228.149 Mar 01, 2019 @02:32 AM
ฉบับที่
599
siamtownus newspaper
Hots Clip VDO ดูทั้งหมด

ขออภัยสัญญาณ VDO มีปัญหากำลังดำเนินการแก้ไข