SiamtownUS SIAMTOWN US | CLASSIFIED ADS. | YELLOWPAGES | WEBBOARD | CONTACT    siamtownus facebook siamtownus classifield facebook siamtownus twitter

Contact Advertising : 1.800.494.1798
หน้าแรกเว็บบอร์ด  |  สมัครสมาชิก  |  หัวข้อล่าสุด  |  รายชื่อสมาชิก  |  ค้นหา


SiamtownUS Forum >> ข้อตกลงและเงื่อนไขในการใช้ เว็บบอร์ด >> กฎ กติกา มารยาท ข้อตกลงและเงื่อนไขในการใช้ เว็บบอร์ด >> wat zorgt voor een paar dat luid en tegelijkertijd
wat zorgt voor een paar dat luid en tegelijkertijd
ผู้โพสต์ หัวข้อ
ershi21


Beginner

Join Date: 1/20/2020
Posts: 14

Posted: 1/21/2020 7:08:27 PM

Nike kondigt aan dat Nike M2K Tekno Goedkoop zijn functie zal neerleggen en zal worden vervangen door John Donahoe op 13 januari 2020. Parker is al vier decennia medewerker van Nike, in 2006 opvolger van oprichter Phil Knight als CEO. , Verdrievoudigde de omzet van Nike in verschillende evoluties van de markt, het landschap van de digitale handel en zelfs enige controverse. Parker zal worden benoemd als uitvoerend voorzitter en zal blijven samenwerken met Donahoe bij het leiden van de richting van het merk.

Met velen een release onthuld ter ere van de Nike Air MX 720-818 Goedkoop, is het duidelijk dat Beaverton veel in petto heeft voor de festiviteiten van deze maand, hoewel het niet helemaal Halloween zou zijn zonder dat de Dunk Low meedoet aan het plezier. Gezien de geschiedenis van Nike SB''s creatieve en vooral speelse creaties, komt de nieuwste colorway genaamd "Night Of Mischief" als een opstapje terug naar zijn hoogtijdagen, met wijzigingen en prints in nauw verband. Terwijl de Air Force 1 en Air Max 98 respectievelijk botten en begraafplaatsmotieven aannamen, is het skate-gerichte silhouet net iets subtieler: grafische touch-ups in het profiel vertellen een verhaal van een spin en zijn web door paars borduurwerk, zittend naast contrastaccenten van fel oranje en liggend bovenop een achtergrond van matzwarte suède. De warme toon wordt gebruikt bij zowel de swoosh als de teen, maar de laatste gaat een beetje verder in de geest met perforaties in de vorm van een gesneden Jack-o-lantaarn. ''Trick'' en ''Treat'' sijpelen in letters over beide hiellipjes afzonderlijk, de binnenzool geeft de ingewanden van een pompoen helemaal over en buitenzolen stralen een bijna radioactief groen uit.

Nike toont hun voorliefde voor mixen en matchen en breidt de kleurenverhalen van hun nieuwe Nike React Sertu Goedkoop verder uit. Het silhouet ziet donkere neutralen en veel luidere alternatieven en vindt nu een soort middelpunt tussen beide idealen met een schema van "Geometrische kunst" -invloed, waarmee het model op abstracte wijze wordt gekleurd. Ondanks het lenen van beide naamgenoten, is het paar een behoorlijk verkeerd voor veel anders, omdat het slechts de geringste gelijkenis vertoont: bovenwerk waarvan de look veel combineert met de beroemde Air Max-line-up neemt geel gezwollen, paarse kaptenen, zwarte en blauwe spatborden bedekt met een enige imposante. Kussen, met de vergrote vorm van de 270, zijn paars getint, wat zorgt voor een paar dat luid en tegelijkertijd subtiel is.

https://www.trendycollectie.com/Adidas Yeezy Boost 350 For Sale

  Copyright @ SiamtownUS.com 2011 DMG Forums 3.2